Bestuursupdate december 2017

04 december 2017

 
 
 
 
 
 
 

VViN Bestuursnieuwsbrief december 2017

 
 

View this email in your browser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 

Nieuwsbrief december 2017
 

In deze nieuwsbrief:
Heeft u nieuwsitems voor de bestuursupdate? Stuur deze dan naar: info@remove-this.vvin.nl.                                                                                                                                            

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geacht VViN-lid,

Zoals u weet wordt op vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart 2018 in Breda de tweede editie van hét Tolk- en Vertaalcongres van de Lage Landen georganiseerd. Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door de VViN.

Dit congres is speciaal bedoeld voor vertaalbureaus, medewerkers van vertaalbureaus, tolken, vertalers, studenten, opleiders en overige organisaties binnen de vertaalmarkt in Nederland en België. Dit unieke tweedaagse evenement, met als thema 'The Language Industry 4.0 - Embracing the future', staat in het teken van kennis delen, netwerken en samenwerking. Het congres biedt veel praktische informatie en inspiratie. Daarnaast zijn er volop netwerkmomenten, waarbij u elke dag 750 collega’s uit de vertaalbranche kunt ontmoeten. 

Het bestuur van de VViN roept al haar leden op om dit congres te bezoeken (inschrijven tegen een zeer laag tarief is nog mogelijk tot 31 december 2017). Wij hopen daarnaast dat velen van u een plaats in het Netwerkcafé zullen nemen om zo ook actief bij te dragen aan de uitstraling van dit unieke evenement. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Dave van den Akker, voorzitter

 
 
 
 
 
 
 
 

Oproep bestuursleden

Als lid van het VViN-bestuur bent u verantwoordelijk voor een aantal portefeuilles die goed aansluiten bij uw interesses en woont u vier keer per jaar bestuursvergaderingen bij over de onderwerpen die het bestuur agendeert ter voorbereiding op de Algemene Ledenvergaderingen. Het VViN-bestuur biedt een unieke mogelijkheid om in een gezellige, informele sfeer uw kennis van en uw bekendheid in de vertaalwereld te verbreden.

Lijkt het u wat om een extra bijdrage te leveren aan de branche waarin u werkt, professionele bestuurservaring op te doen en te netwerken met collega’s in het algemeen belang van de Nederlandse vertaalwereld?
De huidige bestuursleden verschaffen graag nadere informatie aan geïnteresseerden. Klik hier voor de contactinformatie.

 

 
 
 
 
 
 

 

 


Netwerkcafé Tolk- en Vertaalcongres

Netwerken is een van de belangrijkste doelen van hét Tolk- en Vertaalcongres. Om het contact met deelnemers makkelijker te maken, wordt er tijdens het hele congres een speciaal Netwerkcafé ingericht: een sfeervolle ruimte met diverse barretjes, stands en statafels.

In het Netwerkcafé kunnen alle vertaalbureaus, zowel de starters als de gevestigde namen, opleiders en andere organisaties via één of meerdere ‘eigen’ statafels op een laagdrempelige manier in contact komen met de grote hoeveelheid bezoekers. Klik hier als u wilt weten wat voor u de mogelijkheden zijn.

Meldt u zich vandaag nog aan voor het Netwerkcafé, zodat u zeker bent van een plek! 

 
 
 
 
 
 
 
 

Data ALV's VViN 2018

 

De Algemene Ledenvergaderingen van de VViN in 2018 worden georganiseerd op:
 

Dinsdag 24 april 2018
Dinsdag 2 oktober 2018


De vergaderingen zijn bij Amershof, Snouckaertlaan 11, 3811 MA Amersfoort.

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share

 
 
 
 
 
 

Tweet

 
 
 
 
 
 

Forward