Informatie Tolk- en Vertaalcongres maart 2018

05 december 2017

Branchebreed gedragen initiatief op 9 en 10 maart 2018: Hét Tolk- en Vertaalcongres bij het Chassé Theater (Breda)

De tweede editie van het congres staat in het teken van het thema ‘The Language Industry 4.0 - Embracing the future?’ en volgt hiermee de ontwikkelingen in de vertaalindustrie die nauw aansluiten op de technologische innovaties in de maatschappij als geheel.

Het congres is gericht op alle tolken en vertalers (jong en oud), taalprofessionals, vertaalbureaus en medewerkers van vertaalbureaus, opleiders en branchegerelateerde organisaties. Ook studerende of net startende tolken en vertalers zijn van harte welkom.

Naar verwachting zullen 750 congresgangers naar Breda komen om te luisteren naar en te discussiëren onder leiding van de dagvoorzitter Marijke Roskam (bekend van BNR-radio), met inspirerende sprekers zoals o.a. Robert E. Etches/Semantix, Andrzej Nedom/XTRF, Tim Grasmaijer/TVcN, Anouschka Schutte/Proactive Translations en Miet Ooms/Webred Taal en Documentatie.

Inschrijven tegen scherpe tarieven
De commissie is nog druk bezig met het vaststellen van het definitieve programma, maar er kan al wel ingeschreven worden. Tot 31 december gelden er nog extra scherpe tarieven voor het congres. Zie voor informatie en inschrijving onze website: www.tenvcongres.nl.