Online registratie Tolk- en Vertaalcongres geopend!

01 november 2017

 
 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

Tolk- en Vertaalcongres 

In 2018 wordt voor de tweede keer het Tolk- en Vertaalcongres georganiseerd, te weten op 9 en 10 maart 2018. Het congres wordt georganiseerd bij het Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda. Een unieke locatie die onze organisatie nog meer mogelijkheden biedt voor het inrichten van de belangrijke netwerkmomenten.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Online registratie geopend!

De organisatie is druk bezig met de invulling van het programma, maar u kunt zich vanaf nu al aanmelden voor het congres. Voor de vroege vogels geldt een speciaalvery early bird’-tarief. Klik hier om uw registratie meteen te regelen want deze tarieven zijn maar geldig tot en met 31 december 2017.

 
 

 

 

MELD U NU AAN

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

De 2 doelstellingen van T&V!

- Het bieden van een belangrijk kennisplatform voor leden van de aangesloten organisaties, tolken, vertalers, opdrachtgevers, partners, stakeholders en relaties in Nederland en België, zodat zij vernieuwde inzichten, kennis en inspiratie kunnen opdoen en deze verder met elkaar kunnen delen.

- Het bevorderen van samenwerking en positieve relaties tussen tolken en vertalers (leveranciers), opdrachtgevers, partners, stakeholders en overige belanghebbenden binnen de tolk- en vertaalbranche.

 
 

 

 

 

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 

Tolk- & Vertaalcongres 
Tel: +31 13-5332490
Mail: secretariaat@remove-this.tenvcongres.nl
Website: www.tenvcongres.nl

Copyright © 2017 Tolk- en Vertaalcongres, Alle rechten voorbehouden.