Vivienne stelt voor… Mettaal

Deze keer laat ik je kennismaken met Mettaal!

Over Mettaal
Mettaal is te vinden in Rotterdam en heeft de daarbij passende mentaliteit. Ze krijgen een verzoek, stropen de mouwen op en doen het gewoon. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. Het maakt daarbij niet uit of het om vertalingen, redacties, tolkopdrachten of ondertitelen gaat, een standaardlevering of levering met spoed: samen zoeken ze naar een oplossing die aansluit bij de behoefte.

Met het uitgebreide netwerk van freelance vertalers en revisors, door Mettaal liefkozend Mettalers genoemd, ben je er bij Mettaal van verzekerd dat er altijd twee paar ogen van professionals naar een tekst hebben gekeken voordat het klaar wordt gemaakt voor levering. Zo garanderen ze een hoge kwaliteit. De service stopt niet bij een goede vertaling. Mettaal biedt ook aanvullende diensten, zoals het verzorgen van een apostille of het legaliseren van vertaalde documenten en helpt bij andere taalvragen. Op deze manier houden klanten alles in de hand en hoeven ze slechts met één partij afspraken te maken. Wel zo makkelijk!

Waarom werd Mettaal lid van de VViN?
Iris Tiessens, eigenaar van Mettaal, vindt het belangrijk om lid te zijn van de VViN: “Een brancheorganisatie staat natuurlijk voor kwaliteit. Ook is het belangrijk je te verenigen. Samen sta je tenslotte sterker! Je houdt elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak, kunt elkaar helpen en biedt problemen samen het hoofd. Daarnaast is het ook leuk elkaar te ontmoeten tijdens ALV’s, congressen en andere activiteiten die de brancheorganisatie organiseert.”