Vivienne stelt voor… Exito Vertaalbureau

Deze keer stel ik met plezier Exito Vertaalbureau aan je voor. Weet jij wat ร‰xito in het Spaans, Portugees en Papiamento betekent? 

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—˜๐˜…๐—ถ๐˜๐—ผ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚
Al meer dan 25 jaar is Exito Vertaalbureau actief in de vertaalsector en heeft in die periode een uitstekende reputatie opgebouwd. Met in-house vertaalexpertise en een groot netwerk aan native speakers wereldwijd biedt Exito een breed scala aan vertaaldiensten. Van technische, juridische en marketingvertalingen tot een diepgaande specialisatie in vertaalwerk voor de maritieme sector. Zo vertaalt het team van Exito bijvoorbeeld documenten voor een buitenlandse aanbesteding, scheepsspecificaties en technische rapportages. 

In het Spaans, Portugees en Papiamento betekent โ€œรฉxitoโ€ succes. Dat is precies wat het wil bereiken met de teksten รฉn in de manier waarop ze het werk uitvoeren. 

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—˜๐˜…๐—ถ๐˜๐—ผ ๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฉ๐—ถ๐—ก? 
Hilde Mol geeft aan: โ€œVoor mij was vooral het delen van kennis, sparren met ondernemers in eenzelfde branche en leren van anderen bijzonder belangrijk. Binnen deze branchevereniging hoef je niet eerst uit te leggen wat je doet, maar kun je meteen met gelijkgestemden ingaan op de kern van de zaak, de uitdagingen waar je tegenaan loopt en samen verder komen.โ€